+36-30-547-4476
Szerszámgépek / 3-4-5 tengelyes berendezések

Szerszámgépek az ipar minden területére az imes-icore®-tól

Ipari megoldások 3-4-5 tengelyes megmunkálásokhoz

Az imes-icore® GmbH 2002-ben alakult, és jelenleg mintegy 200 alkalmazottat foglalkoztat a németországi Eiterfeld-ben található vállalati központban. Az „imes” mozaikszó, amely az „integrated mechanics, electronics and software” (azaz „integrált mechanika, elektronika és szoftver) rövidítése, amely kifejezi a vállalati küldetést: kulcsrakész, integrált megoldások nyújtása a forgácsoló iparban. A cégnév második fele a fogászati iparra, mint az egyik legfontosabb célpiacra utal.

Az imes-icore® a megmunkáló berendezések széles spektrumát kínálja (150x150 mm-es megmunkálási tartománytól egészen a 6.000x3.000 mm-ig), így a legtöbb, forgácsolással foglalkozó ügyfél részére komplett megoldást tud nyújtani. A szolgáltatások az optimális – adott esetben az egyedi igényekre szabott – berendezés kiválasztását, a technológiai tanácsadást, a próbagyártást, a képzést és a beüzemelést is magukban foglalják.

Az imes-icore® GmbH fejlesztési, gyártási, értékesítési és szerviz tapasztalatának köszönhetően egy kézből képes teljes szolgáltatást biztosítani az ügyfelei részére. Az imes-icore® megmunkáló berendezéseinek legnagyobb előnye a moduláris felépítés, a nyitott interface és a kiegészítők rugalmas variálhatósága, amelyek segítségével ügyfeleink elképzelései könnyedén és gyorsan megvalósíthatóvá válnak, az optimális specifikációnak köszönhetően ráadásul kiváló ár-érték arány mellett.

A marógépek mellett vízzel vágók, lézervágók és gravírozók is megtalálhatók a termékpalettán, amely komplett rendszerek kialakítását is lehetővé teszi. Az I4S Development által értékesített ipari marógépek terén az alábbi négy kategóriát különböztethetjük meg:

1. Economy Series
- hatékony megmunkálás kisebb munkadarabok esetében
- csekély mértékű amortizáció
- prototípusgyártáshoz és modellkészítéshez ideális

2. Industry
- nagy mozgástartomány
- ipari gyártásra optimalizált
- számtalan bővítési lehetőség

3. Premium
- a lehető legnagyobb pontosság minden alkalmazáshoz
- nagysebességű (HSC) marás
- masszív konstrukció

4. Egyedi gépek/rendszerek
- vevői igényekre specifikált megoldások (akár a vezérlők és CAD/CAM alkalmazások is)
- számtalan CNC variáns
- komplett rendszerek

Marógépeink az ipar területére

További információkért kérjük, kattintson az alábbi linkre vagy keresse mérnök tanácsadónkat.

www.imes-icore.de