+36-30-547-4476
Kiegészítők / Ipari főorsók és motorok

A Jägerről

Nagyteljesítményű főorsók és motorok Németországból

Az Alfred Jäger GmbH a nagyfrekvenciás főorsók és nagyteljesítményű motorok fejlesztésének és gyártásának szakértője. Termékeinek univerzális felhasználhatósága mellett jelentősen hozzá tudnak járulni a hatékonyság és termelékenység növeléséhez (pl. az automatizálás terén). Ideális partnerek nagy volumenű, magas frekvenciájú, maximális precíziót és működési megbízhatóságot igénylő gyártási feladatokhoz.

A főorsó- és motorgyártás területén évtizedek alatt felhalmozott magas szintű szakértelemnek, az iparágban egyedülálló műszaki színvonalat képviselő gyártóeszközöknek, az extrém széles termékpalettának és a folyamatos termékfejlesztés iránti szenvedélynek köszönhetően tud a Jäger kiemelkedni a versenytársak közül.

A Jäger, mint modern, második generációs családi vállalkozás elkötelezett mérnökökre és technikusokra, megoldás-orientált szemléletre és ügyfélközpontú gondolkodásra épül. A 150 fős csapat tapasztalt és nyitott gondolkodású, és a lapos szervezeti hierarchiának köszönhetően gyorsan és rugalmasan képes reagálni az ügyfelek igényeire. A mély németországi gyökerek mellett a Jäger Kínában és az Egyesült Államokban is saját leányvállalattal képviselteti magát.

Főorsó típusok

Általános főorsó- és motortípusok a teljesség igénye nélkül – a további információkért kérem, kattintson az alábbi linkre, illetve keresse mérnök tanácsadónkat műszaki kérdéseivel és az optimális termék kiválasztásával kapcsolatban.

www.jaegerspindle.com/products

Z-line

Hengeres kialakítású főorsók

F-line

Peremes kialakítású főorsók

SK-line

Adapter főorsók

ARS-line

Főorsók köszörüléshez

Block-line

Egyedi blokk kivitelű főorsók

Chopper

Kiváló ár-érték arányú főorsók

Denta-drive

Fogászati főorsók, hajtások

Power-line

Szinkron főorsó motorok

AC/DC motorok

Általános motorok